VERKOCHT

VERHUURD: Kop-hals-romp boerderij te EASTEREIN

Skrok 11, Easterein | Vraagprijs: Verhuurd
Status: Verkocht Oppervlakte: 1.575 m²
Bouwjaar: 1862 Soort object: Kop-hals-romp boerderij
Download Brochure Terug naar aanbod overzicht

Namens opdrachtgever te koop aangeboden:

Nu nog in de steigers, maar binnenkort gereed voor verhuur! Deze prachtige kop-hals-rompboerderij werd tot 2019 bewoond door de beheerder van het weidevogelparadijs Skrok en Skrins. Een prachtig landschap met gevarieerde kruidenrijke graslanden vol greppels en plasdras. En de boerderij staat er middenin! Rust, stilte en het genot van weidevogelconcerten. Op Skrok en Skrins hoort u nog de balts van de kievit en de roep van de grutto. Kortom een fantastische plek om te wonen. Buitenaf en nabij de alledaagse voorzieningen. Het dorp Easterein kent een rijk verenigingsleven. Op het grote multifunctionele complex met sporthal wordt gevoetbald, gevolleybald, getennist en gekaatst. Het dorp heeft een basisschool en diverse bedrijvigheid (o.a. restaurant Bergsma, kapper en winkel). In Wommels is een grote JUMBO supermarkt, bakker, slager, bilbotheek, zwembad en diverse bedrijvigheid. Beide dorpen zijn met fiets en auto goed bereikbaar.

Easterein is gunstig gelegen tussen de grotere kernen Sneek – Bolsward – Franeker – Leeuwarden en op 10 minuten rijden van de A7.

 

INDELING

Woning

Begane grond: entree/hal, toilet + trapopgang, zeer ruime woonkamer met authentiek balkenplafond en serre met tuindeuren (ca. 43 m²), een nieuw geplaatste keuken (ca. 18 m²) in rechte opstelling met koelkast, vriezer, inductiekookplaat, heteluchtoven & vaatwasser en voorzien van een vaste kastenwand, kamer met aansluiting voor was- droogopstelling, hobbykamer en berging;

1e Verdieping: overloop, nieuw geplaatste badkamer met douche en voorzien van vloerverwarming, apart 2e toilet en twee slaapkamers.

1e Verdieping: op de verdieping in de schuur bevinden zich twee extra slaap- of hobbykamers (niet vernieuwd).

Traditionele schuur

Entree/hal met trapopgang, garage, ruime deel met nieuw gelegde betonvloer, ketelruimte met hout gestookte CV-kachel.

 

BIJZONDERHEDEN

Natuurmonumenten heeft op het achtererf haar bestaande beheerkantoor met ontvangstruimte en beheerschuur. Deze heeft een eigen toegangsweg en parkeerruimte op het achtererf.

 

PROCEDURE

Natuurmonumenten zoekt een huurder met gevoel voor de boerderij en de prachtige omgeving. Bent u deze huurder? Vraag dan bij ons kantoor het inschrijfformulier op. U kunt uw motivatie en plannen invullen en het formulier per e-mail aan ons retour te zenden. Doe dit uiterlijk zondag 16 augustus 2020. Uit de ingeleverde formulieren wordt een selectie gemaakt van gegadigden die wij uitnodigen om in week 34 (17-8-2020 tot en met 21-8-2020) de woonboerderij te bezichtigen. Mochten er meerdere geschikte kandidaten zijn, dan kan tussen die kandidaten een inschrijving/bieding op de huursom georganiseerd worden. Laatste onderdeel van de procedure is een kennismakingsgesprek met een medewerker van het naastgelegen beheerkantoor en/of gebiedsmanager.

 

Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor zonder opgave van reden. Bij het gunnen zal verhuurder uitgaan van het voorgenomen gebruik van de huurder en (indien van toepassing) de ingeschreven huurprijs.

 

INFO

Aan de inlichtingen, verstrekt in deze publicatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen zijn voorbehouden.

Foto's
Contactpersoon
Ing. D. Kooistra RT Rentmeester en taxateur Stuur een email (0515) 23 87 00
Bekijk mijn profiel
Vastgoed Locatie
Share This