Te koop

Van Sminiaweg 9 te Haskerdijken

Van Sminiaweg 9 te Haskerdijken | Vraagprijs: € 1.295.000
Status: Te koop Oppervlakte: 3.13.51 hectare
Bouwjaar: 1885 Soort object: Woonboerderij
Terug naar aanbod overzicht

Namens opdrachtgever te koop aangeboden:

UNIEKE GOED TE BEREIKEN VRIJLIGGENDE ENERGIEZUINIGE (Energielabel A) WOONBOERDERIJ MET 2 EXTRA INPANDIGE APPARTEMENTEN OP EEN RUIM ERFPERCEEL.

Op een prachtige vrije locatie staat deze in 2016 geheel verbouwde woonboerderij. Goed bereikbaar door de centrale ligging nabij de A32 tussen Leeuwarden en Heerenveen. Via een op afstand bedienbaar toegangshek betreedt u de Van Sminiaweg 9 te Haskerdijken.

Binnenkomend door de voordeur ziet u meteen een goed voorbeeld van hoe de authentieke details bewaard zijn gebleven en hoe deze gecombineerd zijn met de nieuwe moderne toevoegingen aan deze woonboerderij, zoals een stalen constructie verwerkt in de bestaande houten balken van de boerderij en de imposante op maat gemaakte stalen trap naar de 1e verdieping.

Maar eerst gaan we verder op de begane grond. Via de glazen deuren komt u in grote en brede hal terecht. Deze leidt via de glazen deuren naar een ruime leefruimte van 166 m2, waarin zich  de moderne leefkeuken en woonkamer bevinden.  De ruimte is tevens goed op te delen in meerdere ruimtes. De grote ramen geven een prachtig uitzicht over de landerijen.

In het voorste gedeelte van de boerderij zijn de authentieke details goed zichtbaar. Hier bevindt zich de  master bedroom met een en suite badkamer  en een walk in closet. De ruimte hiernaast, die een prachtig betegelde muur heeft is nu in gebruik als een vergaderkamer en kan tevens ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Hier meteen aangrenzend, is het kantoor. Het kantoor heeft een aparte ‘Pantry’ met eigen toilet. Deze ruimtes zijn allen voorzien van een airco.

Vanuit de hal is het toilet, de bijkeuken en de technische ruimte bereikbaar. Aan het einde van de hal is een aparte fitnessruimte/ mogelijk extra (gasten) slaapkamer. Aangrenzend is hier een douche met wc. Deze douche met wc is tevens vanaf buiten te bereiken.

Rondom de woonboerderij is een blokhut met inpandige sauna en overkapping en hiernaast een buitenzwembad. Aan de voorzijde van de woonboerderij staat een heuse Finse Grillkota die gegarandeerd staat voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Door naar de 1e verdieping waar een mooie verrassing wacht. 2 zeer ruime appartementen (125 m2 en 133 m2) met elk een eigen patio. De appartementen zijn ieder voorzien van een open keuken met woonruimte, slaapkamer en ruime badkamer. De appartementen delen een gemeenschappelijke was- en droogruimte.

Bij de verbouwing van de woonboerderij is goed nagedacht over het scheiden van de eigen leefruimte en de 2 appartementen. Er is een geluidswerende verdiepingsvloer aangebracht. Hierdoor zijn de appartementen zeer geschikt te gebruiken als kangoeroewoning, generatiewoning en voor particuliere en recreatieve verhuur, indien passende binnen het geldende bestemmingsplan.

Schuur/stalruimte

De achterzijde van de boerderij is gedeeltelijk ingericht als paardenhouderij. Er zijn 6 ruime stallen te vinden met een zadelkamer en afspoel/ aanbit ruimte. Daarnaast is er nog een garage die op te delen is in 2 ruimtes door middel van de roldeur en is in totaal 115 m2 groot.

Erf

Buiten op het erf is een paardenbak van circa 30 bij 60 meter. Het geheel is op een zeer ruim erfperceel gelegen van 3.16.18 ha. Geschikt om meerdere paarden te houden, maar ook voor diverse andere invullingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos op deze locatie.

Bestemming:
De locatie heeft de bestemming “Wonen” gekregen, verleend door middel van een omgevingsvergunning afgegeven door de gemeente Heerenveen. Deze is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken:

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met dhr. S.A. Bruinsma en/of mevr. R.A. Ferdinands

Foto's
Video
Contactpersoon
Mr. ing. S.A. Bruinsma Rentmeester en jurist Stuur een email (0515) 23 87 00
Bekijk mijn profiel
R.A. Ferdinands LLB RT Rentmeester en taxateur Stuur een email (0515) 23 87 00
Bekijk mijn profiel
Vastgoed Locatie
Share This