Vacature! Wij zoeken een administratief medewerk(st)er

12 april 2024
Vacature

Een administratief medewerk(st)er (24-28 uren)

Functie omschrijving

Ben jij een allround administratief medewerker met affiniteit voor de agrarische en juridische wereld? Werk je nauwkeurig en ben je flexibel? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken om ons team te versterken.

Als administratief medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en ben je werkzaam voor onze rentmeesters. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen van de rentmeesters  op administratief gebied (o.a. het opstellen van pacht- en koopovereenkomsten, zorgdragen voor facturering, onderhouden en bijwerken van het contract-administratieprogramma en de (digitale) archivering van dossiers alsmede algemene ondersteuning (o.a. het opstellen van brieven, het uitwerken van taxatierapporten, memo’s en presentaties, het bijhouden van agenda’s en het maken van afspraken).

Wij vragen

  • je hebt organisatorische kwaliteiten en verantwoordelijkheidsgevoel
  • je bent in staat om zelfstandig, nauwkeurig en op tempo te werken
  • je bent daadkrachtig en werkt efficiënt
  • je hebt een afgeronde administratieve opleiding en een (zeer) goede beheersing van de Nederlandse en Friese taal
  • je bent vaardig met MS Office (m.n. Word en Excel)
  • je hebt een goed cijfermatig inzicht
  • je bent secuur, initiatiefrijk, ondernemend, klantgericht, betrouwbaar en gezellig
  • je hebt tenminste 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • agrarische affiniteit is een pré maar geen must

Bedrijfsprofiel

Van Eysinga & Oostra c.s rentmeesters en juristen, is een rentmeester kantoor gevestigd in een modern maar “gesellich” kantoor in Sneek. Naast de werkzaamheden die voortvloeien uit de beheerportefeuille, bieden wij een breed scala aan dienstverlening voor landelijk vastgoed, o.a. makelaardij, juridisch advies en taxaties.  Op veel verschillende terreinen binnen ons vakgebied hebben we specialistische kennis in huis. Deze combinatie maakt ons onderscheidend in ons vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een functie in een hecht team met een zowel informeel als professioneel werkklimaat, met daarbij een plezierige werkomgeving. De functie is voor 24 tot 28 uur per week. Het dienstverband zal eerst tijdelijk zijn met de mogelijkheid voor een vast dienstverband.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief, voorzien van C.V. voor 13 mei 2024 per e-mail naar werkenbij@vaneysinga-oostra.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mathillie Gerbrandy of Annegré van der Leij via telefoonnummer 0515-238700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share This