Te koop

Percelen bosgrond (NSW gerangschikt)

Westerbrink, Veendam | Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Status: Te koop Oppervlakte: 19.45.30 hectare
Bouwjaar: n.v.t Soort object: Bosgrond
Terug naar aanbod overzicht

Namens opdrachtgever te koop aangeboden:

Een fraai bosperceel van 19.45.30 hectare te Veendam.

De ligging

Een tweetal fraaie en ruim opgezette bospercelen gelegen aan en nabij de Westerbrink te Veendam. De twee bospercelen worden gescheiden door het ‘veenpad’ (fietspad).  Het hele bosgebied is goed ontsloten en ligt direct tegen de rand van ‘Parkstad Veendam’.

Het perceel

Dit bosperceel is in de jaren 1995/1996 aangeplant en heeft een gevarieerde loofhout opstand van o.a. populier en eiken. Het geheel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928. Gezien de ruime oppervlakte is het mogelijk om het bos te splitsen in meerdere percelen (max. 3). Een bosperceel van minimaal 5 hectare behoudt de rangschikking onder de Natuurschoonwet 1928. Dit is bijvoorbeeld interessant als u ook een aangrenzende woning bezit of koopt, u kunt dan gebruik maken van de nodige fiscale faciliteiten.

Circa 0,7 hectare is momenteel agrarisch in gebruik.

Bestemming

Bestemming van de bospercelen is ‘agrarisch’ en deels rust er op het perceel een dubbelbestemming ‘waarde – archeologie 3’.

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit bos aan de rand van parkstad Veendam zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor natuurbeleving, ‘bostuin’ en voor de houtwinning. Een eigen bos draagt bij aan rust en ontspanning. Bosgrond is een waardevaste investering en vrijgesteld van vermogensbelasting in box 3.

Zelden komen zulke ruim opgezette bospercelen in de verkoop. Het is een unieke kans voor een waardevaste en belastingvrije investering, waar u ook in het dagelijks leven fysiek van kunt genieten.

Voor nadere informatie en de brochure kunt u contact opnemen met dhr. Oostra en dhr. Kooistra.

Foto's
Contactpersoon
Mr. ing. E. Oostra RT Rentmeester en jurist Stuur een email (0515) 23 87 00
Bekijk mijn profiel
Ing. D. Kooistra RT Rentmeester en taxateur Stuur een email (0515) 23 87 00
Bekijk mijn profiel
Vastgoed Locatie
Share This