VERKOCHT

Boerderij te TJERKGAAST

Geastdyk 51 te 8522 MZ Tjerkgaast | Vraagprijs: Op aanvraag
Status: Verkocht Oppervlakte: 01.00.00 hectare
Bouwjaar: 1927 Soort object: Boerderij
Terug naar aanbod overzicht

Namens opdrachtgever te koop aangeboden:

Boerderij

De fraai en beschut gelegen boerderij is gebouwd omstreeks het jaar 1927 en gerenoveerd in 1986. De vertrekken worden verwarmd middels gaskachels. Op de verdieping is geen verwarming aanwezig. De woning is aangesloten op het cai, gas, water, elektra en gemeentelijk riool. Voor de woning is een definitief Energielabel G afgegeven .

Indeling:

Op de begane grond geeft de hal toegang tot de woonkamer met daar aangrenzend de keuken. Aan de hal ligt verder inloopkast, toilet, badkamer met douche en wastafel. Verder op de begane grond een slaapkamer. De woning is voorzien van functionele kelder.

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers met nette houten betimmering.

De traditionele schuur is verbonden aan de woning en gebouwd rond 1960. De schuur is ca. 485 m2 groot en biedt in het lyts bûthus plaats aan 10 JVE en in het grut bûthus plaats aan 20 GVE, verder is er ruimte voor opslag. De totale mestopslag is ca. 800 m3 (deels onder ligboxenstal).

 

Stal          

De ligboxenstal is opgetrokken uit gemetselde muren met damwandprofiel top en voorzien van een constructie van stalen spanten en houten gordingen gedekt met golfplaten met een open nok. Gebouwd als 1+1-rijig, met plaats voor 44 stuks melkkoeien. De stal is ca. 400 m2 groot. De ligboxenstal is voorzien van een 2×3 stands visgraad melkstal met separaat tanklokaal.

 

Berging

De berging is gebouwd omstreeks 1948 en betreft een oorspronkelijk koetshuis opgetrokken uit houten wanden en gedekt met dakpannen. Het gebouw is thans in gebruik als garage/berging.

 

Vergunningen bedrijfslocatie

 

Cultuurgrond

Bij de boerderij ligt ca. 19.35.67 hectare goed verkavelde cultuurgrond (moerig met kleidek tot zandig met kleidek), die op basis van erfpacht voor 30 jaar wordt uitgegeven.

 

Deze informatie betreft slechts een samenvatting van het geheel. Mocht u na het lezen hiervan enthousiast zijn geworden en graag meer informatie over deze boerderij wensen te ontvangen, neemt u dan contact op met ons kantoor en vraag naar de heer Kooistra.

Foto's
Contactpersoon
Ing. D. Kooistra RT Rentmeester en taxateur Stuur een email (0515) 23 87 00
Bekijk mijn profiel
Vastgoed Locatie
Share This