GEZOCHT! Een junior rentmeester / trainee

28 juli 2017

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Trainee / Junior Rentmeester
32-40 uur per week

De functie
Als junior rentmeester / trainee ga je een aantal jaren van leren en werken tegemoet. Je gaat het bestaande team van 5 rentmeesters ondersteunen in hun brede takenpakket van beheer, taxeren, makelen en juridische adviespraktijk. Naast het werk zal in overleg een leer- / ontwikkeltraject worden uitgezet om je verder te kunnen verdiepen en te specialiseren in de landelijke vastgoedpraktijk.
No-nonsens, kwaliteit, commercialiteit, accuratesse en humor vinden wij belangrijke eigenschappen in de dienstverlening naar onze opdrachtgevers en in de interne communicatie.

Wij vragen
– relevante afgeronde HBO/universitaire opleiding (bijv. VHL Bos- en Natuurbeheer/Rentmeesterij, Agrarische bedrijfskunde, Dier- en Veehouderij, Nederlands Recht (WO))
– aantoonbare interesse in het vakgebied
– kennis van de agrarische sector is een pré
– kennis van het Fries is een pré
– uitstekende taalbeheersing en communicatieve vaardigheden
– kritische, klantgerichte en zelfstandige werkwijze
– teamplayer, leergierig, onderzoekend, ondernemend en resultaat- en kwaliteitsgericht
– bereidheid om aan te sluiten bij de NVR
– zonodig bereidheid om aan te sluiten bij de NRVT.

Bedrijfsprofiel
Van Eysinga & Oostra c.s rentmeesters en juristen is een rentmeesterskantoor, gevestigd op het schitterende landgoed Epema State te Ysbrechtum (nabij Sneek).
Onze beheerportefeuille omvat momenteel ca. 15.000 hectare en is een belangrijk onderdeel van ons kantoor. Naast de werkzaamheden, voortvloeiend uit de beheerportefeuille, zijn wij één van de weinige rentmeesterskantoren in het land dat ook gespecialiseerd is in juridische dienstverlening. Op veel verschillende terreinen binnen ons vakgebied hebben wij specialistische kennis in huis. Deze combinatie maakt ons onderscheidend in ons vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een gevarieerde, ondersteunende en zelfstandige functie met verantwoordelijkheid, waarbij je onderdeel wordt van een hecht team van enthousiaste en betrokken collega’s. De functie is voor 32 tot 40 uur per de week met een daarbij passend salaris.

Interesse?
Stuur je brief, voorzien van C.V., vóór 1 oktober 2017 per e-mail aan info@vaneysinga-oostra.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy de Reus, telefoon 0515-238700.

 

Vacature junior rentmeester 2017

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share This